Ky kurs trajnimi jep një pasqyrë të thellë mbi procedurën eKundërshtimit në ZEP. Ai udhëzon përdoruesit përmes temave të ndryshme që lidhen me kundërshtimin dhe ofron një listë të referencave ligjore përkatëse. Gjithashtu mund të kontrolloni njohuritë që keni fituar duke bërë testin në fund të kursit.

 Nëse e kaloni testin me një rezultat prej të paktën 70%, ju do të keni mundësinë të shkarkoni një certifikatë.


This part of the patent litigation training relates to the definition and understanding of patents as objects of litigation.

Ky prezantim përqendrohet tek qëllimi, implementimi, nenet dhe kërkesat e Direktivës detyruese për pronësinë intelektuale.